dilluns, 16 de desembre del 2013

Avui s'inaugura el cicle "De l'atac a la proposta" amb una taula rodona amb representants de Catalunya, la Franja i les Illes

El cicle, que organitza Castelló per la Llengua en commemoració dels 81 anys de les Normes de Castelló, finalitzarà dimecres 18 de desembre amb una taula dedicada al País Valencià amb intervencions d'ACPV, Escola Valenciana, STEPV-Iv i el comité d'empresa de RTVV

Avui dilluns 16 de desembre, a les 19h a la Sala d'Actes de l'IES Francesc Ribalta, tindrà lloc la primera de les taules rodones sobre les amenaces contra la llengua catalana en els diferents territoris on és parlada. L'acte comptarà amb les intervencions de tres representants de Catalunya, la Franja i les Illes:
  • Miquel Àngel Essomba (Catalunya). Professor de pedagogia a la Universitat Autònoma de Barcelona, i ex-portaveu de la plataforma "Som Escola", que defensa el paper vehicular del català a l'escola de Catalunya.
  • Natxo Sorolla (la Franja). Sociòleg i investigador de la Xarxa CRUSCAT de l'Institut d'Estudis Catalans, parlarà sobre la polèmica del "LAPAO" i les iniciatives de promoció de la llengua en aquestes comarques catalanoparlants d'Aragó.
  • Iñaki Aicart (Illes Balears). Mestre de primària i portaveu de l'Assemblea de Docents de les Illes Balears, que va encapçalar la vaga indefinida de docents contra les polítiques educatives de Juan Ramón Bauzá a les Illes.
Us hi esperem, no hi falteu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada